Friday, November 16, 2007

Polis ni wat pa? hehe... nanti kita sama sama teno... haha

Ni lori tangki angkut minyak sawit... eksiden kat lebuhraya utara-selatan... kat km51.5 menuju selatan... dekat sedenak la... driver patah kaki walaupun sempat call bos dia... minta tolong... help... help...

lau teno, cam teda chance mau idup ni... hehe

dia eksiden sal tayar pecah... huk ala...

Ni la sebab-sebab polis datang ni... bab orang ni curi minya... isk isk

see... siap bawa lori tu... adei...

sayang jugak la... minyak sawit ni lau jual boleh dapat RM3000 setan... lau lori eksiden tu bawa 34 tan, means dia rugi dalam RM 1 ratus ribu la dekat2... hehe

Lau uda tumpah tu minyak, means... kami kena bertanggungjawab la untuk pastikan semua ni clear... isk isk...

Nasib baik juga la ada pencuri minyak... ni la langkah2 awal dorang cegah minyak masuk dalam paya... see... dorang sekat guna sampah sarap... hehe

sayang oo... minyak berpuluh tan lagi... cepat kamu curi... adei... haha

Dia eksiden 14/11/07,... ini sudah 15hb ni... masih lum siap2 lagi... banyak minyak... parit ni pun kena bagi nama sg. emas uda... haha

Semua sibuk la kunun... isk isk

adei... habis semua kena...

wei... sepa amik gambar aku tengah kencing ni oi... silaka!

Team yang paling bagus... stand by setiap masa... haha

see... boring uda... macam2 pose... haha

mengantuk sudah saya ni... isk isk

16/... th pun tidur... penat uda... haha.... cam mayat jak ni... adei... hahaha

emmm... minyak hampir siap dikutip... 3 hari punya kerja oo...

Sampai bawah celah2 parit pun habis kena kutip... hehe

95% complete....

Kesian pekerja singh ni... nda makan nasi ni... semua makan roti kosong jak... memang kedekut punya singh... hehe... i mean, bos dorang la...

Last skali... kena bubuh habuk untuk observe minyak... habuk kayu la...

See... semua uda bubuh... 99% complete la... haha... boleh la... kasi lepas jak la... cian dorang... hehe

Last skali, hantar sampel pi jabatan kimia... wah, shima siap peace lagi ma saya la... haha...

2 comments:

org kita said...

best ga keja ko ni...

Holly Sapikit said...

Best ka? haha... besa besa aja ba... hehe